QUI SOM?

logotip-devils-cercle

La Devil’s Band és un grup de mestissatge que intenta combinar estils com ska, rock o reggae amb la música tradicional catalana, tot incorporant el so de la gralla i adaptant-lo a estils més actuals.

El projecte es va iniciar l’octubre de 2012 des de Diables de Lleida i, inicialment, el grup va servir per posar banda sonora als correfocs de la famosa colla lleidatana (aquest és el perquè, en part, del seu nom). Tot i això, actualment, en un moment de maduresa més avançat i després d’alguns canvis en la formació, La Devil’s Band continua fent camí d’una manera més independent, tot i que continua estant activament vinculada al món del foc.

Actualment el grup està format per Adrià Regué (teclat), Aleix Bernadó (bateria), Ramon Gallart (baix), Jaume Casanova (guitarra), i Joan González i Anna Fontova (gralles).

Si vols posar-te en contacte amb nosaltres no dubtis en enviar-nos un missatge des del nostre formulari de contacte. També pots trucar-nos al 630949124 o enviar-nos un correu electrònic a contacte@ladevilsband.cat.